2017. január 6., péntek

Új év, új út, új remények, új tervek...ezt kívánom 2017-re :)


2017, az újrakezdèsek ève! 
Legyen ez az idei első bejegyzés tèmája.

 A legtipikusabb újèvi fogadalmak a testisègről szólnak (lefogyok, többet sportolok, több vizet iszom, egèszsègesebben fogok ètkezni, stb.), de vajon hányan tettek fogadalmat azzal kapcsolatban, h odafigyelnek a Lelkükre? Nem spirituális utazásra buzdítalak, hanem egy egyszerű dolgot mutatok: az alkotás örömèt! Ebben az évben ezzel kapcsolatosan szeretnék mindenféle információt összegyűjteni, megosztani veletek! Amit eddig tudok, hogy az alkotás feltölt, kikapcsol, megszelídít, elvarázsol, mondhatni jó stresszoldó!!! Van akik csinálják rég óta, van akik csak hébe-hóba és vannak olyanok is akik azt mondják, a Dunába vele, nekem nincs türelmem hozzá. Elfogadom. Viszont nagyon jó önismereti út, így azt gondolom kár kihagyni! 

Valamint van egy jó hírem,  :) sosem kèső fogadalmat tenni. Az első lèpès legyen az, h elkezded olvasni ezt a blogot!  Aztán írhatsz is nekem, ès ha belevágsz az alkotásba, akkor meg is mutathatod, aztán pedig mi is megmutatjuk mindenkinek! 

Már mutatom is :):):): Nálunk ezek az ékszertartók készültek az új év első napjain. Lányaimmal "barkácsoltunk" :) mert valami titkos módon ők valahogy nem szeretnek varrni és horgolni se :) talán még nem tartanak ott életkorban, vagy egyszerűen ilyenek ezt még nem derítettem ki. Viszont én és a "barkácsolás"...hú az aztán  jó messzire van egymástól, így tanulnom kell...de szuperek a motiválóim és tanáraim. 



Lilié




Annaé



Friss, üde évkezdést kívánok!!!!
Ölelés!
N.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése